קרמשניט מתנות / גיטי

    עפר גדנקן 7 Comment on קרמשניט מתנות / גיטי
    13:30
    17.05.24
    קובי פינקלר No Comments on קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים:
    • 1 חב' בצק עלים (לא מופשר)
    • 1 שמנת מתוקה
    • 3/4 חב' פודינג וניל של עילית
    • אבקת סוכר

    אופן ההכנה:
    • משטיחים את הבצק עלים על תבנית (של תנור) מרופדת בנייר אפיה
    • מרדדים מעט וקורצים מרובעים בעזרת קורצן מרובע
    • מסדרים את הריבועים בתבנית
    • מפזרים א.סוכר
    • מחוררים את הבצק בעזרת מזלג
    • אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות כ 10-15 דק' (עד שמשחים)
    • מקציפים במיקסר את השמנת עם מעט א.סוכר עד לקבלת קצף יציב
    • מכניסים את הקצפת לשקית זילוף
    • חותכים כל ריבוע לשניים ומזלפים את הקצפת בחלק התחתון ומכסים עם החצי השני
    • מפזרים א. סוכר או מקשטים בעזרת א.סוכר מומס עם מעט מים רותחים,
    • קושרים כל יחידה בסרט סאטן/בד ומעבירים למקרר.



    7 תגובות

    מיין תגובות
    1. 7

      נראה מגניב, אם זה גם טעים נדע אח"כ….

    2. 5

      מתכון הכי פשוט שיש….
      אבל הסטיילינג מהמם.
      לדעתי שמים את הפודינג תוך כדי הקצפת השמנת.

    3. 2

      "פצצה של מתכון"
      עם הסבר המפורט, קל להכנה…..
      יוצא טעים ברמות.

    4. 1

      מתנצלת, כנראה נמחקה לי השורה ולא שמתי לב, את הפודינג מכניסים לשמנת ומקציפים,